На Тернопільщині підрахували середній вік чоловіків та жінок, що вступають у шлюб. У Подволоческом районі з минулого року не змінилися показники середнього віку наречених. Про це пише Липа з посиланням на Добу.

В 2019 року протягом періоду з січня по травень середній вік жінок, які створювали сім'ю становив 26 років, а чоловіків – 30 років. За аналогічний період 2020 року у шлюб вступили жінки із середнім віком 26 років, а чоловіки – 31 рік.

Самими старшими молодятами в 2019 році стали чоловік 61 року і жінка 66 років. У 2020 році поки старшин нареченим став чоловік у віці 56 років, а жінка у віці 54 років.

протягом періоду з січня по травень 2020 року в Подволоческом Рацсі був зареєстрований 31 шлюб, а в 2019 році за цей же період одружилися 25 пар.

Варто відзначити, що церемонії одруження ризикують залишитися без пишних бенкетів і свят, які звикли влаштовувати українці. Всьому виною коронавірус. Котрий день поспіль в країні фіксуються нові антирекорди по поширенню хвороби. Тому в регіонах вводяться обмеження. В першу чергу правоохоронці та інші компетентні органи стежать за дотриманням карантину в кафе і ресторанах. У Тернополі та області досі заборонено проводити масові заходи і сідати за столик більше 4 чоловік, а також висуваються й інші вимоги.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, Знай писав, що на Тернопільщині місцеві влади нагадали власникам ресторанів і кафе про карантин.

Знай писав, що на Тернопільщині привітали з днем народження відомого священика.

Нещодавно Знай передавав, що священник з Тернопільщини взяв участь у благодійному марафоні.