У Тернополі місцева влада заборонила клієнтам перебувати в ресторанах і кафе більше двох годин. Цю заборону введено разом з іншими заборонами через поширення коронавирусной інфекції. Про це пише zaxid.net.

Як з'ясувалося, у Тернополі та області ввели кілька нових заборон, про яких розповів штаб по боротьбі з коронавірусом. Рішення було прийнято на засіданні в середу 17 червня.

Зокрема, тепер під забороною усі масові заходи, крім зовнішнього незалежного тестування та заходи, пов'язані з діяльність підприємств критичної інфраструктури. В заклади громадського харчування будуть заборонені масові і довготривалі заходи (урочисті заходи, весілля та інших). Також було прийнято рішення обмежити час перебування відвідувачів у ресторанах і кафе не більше двох годин і за умови дотримання всіх протиепідемічних заходів.

Крім того, керівники торгових центрів і ринків зобов'язані розвести потоки покупців і клієнтів. Тобто повинен бути окремий вхід і окремий вихід. Кожному відвідувачу потрібно міряти температуру. У всіх торговельних і розважальних центрах повинна бути оновлена розмітка на підлозі для дотримання дистанції.

Крім того, в штабі заявили, що всі, хто не буде слідувати цим вимогам і умовам, будуть закриті.

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, Знай писав, що в Тернополі місцева влада нагадала ресторанам і кафе правила карантину.

Знай повідомляв, що тернополянина покарають за масове гуляння на честь свого ювілей під час карантину.

Нещодавно Знай передавав, що тернополянам розповіли, як продовжити отримувати субсидії під час карантину.