Тернополянка розповіла, як збагатилася за рахунок грибів. Жінка написала на своїй сторінці в соціальній мережі. Людмила Глиняна з чоловіком пішли в ліс за грибами. Вони збирали традиційні для Тенопольщины гриби, але потім жінка виявила представника цього виду, який явно відрізнявся від інших, пише Калинівка City.

Трюфелі на Тернопільщині Фото: соцмережі

Людмила Глиняна розповіла, що незадовго до цього бачила передачу про те, як у Вінницькій області чоловік вирощує трюфелі і продає їх. Вона бачила, як вони виглядали, тому відразу визначила, що це найдорожчий гриб. Вона почала шукати далі і знайшла ще кілька десятків.

Жінка та її чоловік назбирали в цілому 560 грам трюфелів. Після цього вони повернулися додому і вирішили в інтернеті дізнатися більше про цих грибах. Людмила Глиняна написала, що приготувала картоплю в сметанному соусі з тертим трюфелями. Також жінка розповіла, що у цих грибів дуже незвичайний аромат і смак. Вона відмовилася заробляти на трюфелях і сказала, що її односельцям теж має пощастити.

Людмила Глиняна з трюфелями Фото: соцмережі

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Варто відзначити, що погода на Тернопільщині сприяє зростанню грибів. Грибники з кінця весни вийшли на тихе полювання і розповіли про небувалі врожаї всіх видів грибів. А у соцмережах з'явилися фотодокази великих і великих грибів.

Нагадаємо, Знай писав, що на Тернопільщині наприкінці травня стартував грибний сезон.

Знай повідомляв, що білі гриби можна виростити в домашніх умовах і не ходити в ліс.

Нещодавно Знай передавав, що на Тернопільщині з'явилися перші маслюки.