На Тернопільщині правоохоронці та активісти спільними зусиллями зловили браконьєрів, у яких було вилучено велику кількість спійманої риби, а також снасті. Вдалося вилучити 64 кілограми риби. Про це пише Нацполиция Тернопільщини на своїй сторінці в Facebook.

Активісти і поліцейські Козівського відділення здійснювали рейди по місцевих водойм. Також в рейдах брали участь співробітники Тернопільського обласного рибоохоронного патруля. Основний «улов» був вилучений на ставку у селі Глинная.

Головною метою такого рейду було недопущення вилову риби браконьєрським способом. Крім риби були вилучені мережі та інші заборонені снасті. Під час рейду було складено протокол на громадянина, який ловив рибу за допомогою заборонених снастей.

На Тернопільщині спіймали браконьєрів Фото: скріншот

За результатами акції було вилучено 14 рибальських мереж, 6 з них безгоспні і 64 кілограми риби.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Варто відзначити, риба у водоймах гине не лише від вилову, але і від отруєння. На Франківщині сталося масове отруєння риби, яке зафіксував рыбоохранный патруль. Інцидент стався на річці Печоса. На місце одразу виїхали правоохоронці і виявили дохлу рибу. Вони виявили 160 примірників дохлої риби.

Крім того, на Прикарпатті спіймали браконьєра, який ловив заборонені до вилову види риб. У нього виявили екземпляри, які занесені в Червону книгу. Тому чоловікові виписали штраф у сумі 11 тисяч гривень.

Нагадаємо, Знай писав, що на Франківщині в річці отруїлася риба.

Знай повідомляв, що на Прикарпатті спіймали браконьєра з уловом.

Нещодавно Знай передавав, що на Тернопільщині поліція шукала порушників карантину.