У Тернополі в багатоповерховому будинку заварили вікна підвалу, де жили кішки. Місцеві жителі занепокоїлися даним інцидентом, так як тварини могли там залишитися. Про це повідомили Тернополяни з посиланням на мешканців будинку та активістів-зоозахисників.

Зоозахисниця Чеховська Людмила зазначила, що Тернопільською міськрадою прийнято рішення включити бездомних тварин на екосистему міста. Їх вилучення з вулиць міста і вбивство заборонені. Однак Жеки продовжують заварювати вікна підвалів, де можуть бути бездомні коти і кішки. Жінка зазначила, що для тварин це болісна смерть в такому заблокованому підвалі. Якщо ж вони залишилися на вулиці, то у них не буде місця, де сховатися від негоди.

Вікна підвалу заварили в будинку за адресою Леся Курбаса, 6. І тільки напередодні з'явилося продовження історії від активістки. Чеховська Людмила зазначила, що кішка і її кошенята на місці, а вікна були розблоковані. Крім того, активістка розповіла, що кошенятам підшукують сім'ї.

В Тернополі з підвалу врятували котів Фото: скріншот

Також Чеховська розповіла, що сьогодні у будинку працювали чоловіки, які розблокували вікна. Вона зазначила, що раніше там стояло скління з достатніми для тварин отворами, а зараз там просто відкриті вікна.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Не так давно в Києві рятувальникам довелося виїжджати на виклик порятунку кішки, але рятувати треба було козла, який тихо бекав. Його знайшли глибоко в підвалі, захованим в підпільному приміщенні.

Нагадаємо, Знай повідомляв, що в Києві рятувальники витягли з пастки козла замість кота.

Знай писав, що під Дніпром поліція розшукала і повернула власниці вкраденого коня.

Нещодавно Знай передавав, що в Чорному морі оселилися рідкісні дельфіни-альбіноси.