На Тернопільщині обікрали багатодітну матір, а поліція встановила грабіжників і відновила справедливість. Зловмисниці, яка виявилася знайомою потерпілої доведеться понести відповідне покарання. Про це пише Доба.

В поліцію Козівського району звернулася місцева мешканка і заявила про пропажу 400 гривень. Вона зберігала гроші в кишені жилета, коли йшла з дітьми в магазин. По дорозі вона зустріла знайому, з якою зав'язалася розмова. У цей час діти попросилися в туалет.

Жінка залишила одяг на бетонному паркані і попросила приятельку доглянути за нею, а потім повела дітей у туалет. Коли вона повернулася, то знайома раптом поспішила піти. Жінка не звернула уваги на такі зміни, а зникнення грошей вже помітила в магазині.

Поліцейські розшукали підозрюваного, якою виявилася 51-річна мешканка Тернопільщини. У скоєнні крадіжки вона зізналася. Їй доведеться відповісти за свій вчинок за законом.

Варто відзначити, що на Тернопільщині нещодавно стався інцидент, в якому лікарі в лікарні зажадали "благодарность2 за те, що вони взяли дитину і за те, що вони не викличуть поліцію. Як виявилося, лікарям не сподобалося, як мати доглядає за дитиною. При цьому в найближчій лікарні матір і дитину не взяли, а швидкої довелося везти їх в тернопільську лікарню.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Нагадаємо, Знай писав, що на Тернопільщині матір і дитину не хотіли приймати в лікарню без "подяки".

Знай повідомляв, що на Тернопільщині затримали вбивцю і визнали його винним у смерті брата.

Нещодавно Знай передавав, що на тернопільщині у дитячому будинку сімейного типу виховуються 18 дітей.