На Тернопільській «Алеї зірок» з'являться відразу п'ять нових зірок. Увічнення удостоївся відомий український ведучий і шоумен Сергій Притула. Також удостоївся зірки відомий театрал і поет і драматург. Про це пише видання Сажки.

З'ясувалося, що одна з зірок буде належати відомому гумористові та шоумену Сергію Притулі, який народився і виріс в місті Збараж. Він навчався в Тернопільській академії народного господарства, а потім працював на «Радіо Тернопіль». Пізніше переїхав в Київ і зайнявся гумористичної сферою. Притула став співпродюсером скетч-шоу «Файна Юкрайна», є співведучим розважальних програм на українському телебаченні. Крім того, Сергій Притула відзначився своєю волонтерською діяльністю. З 2014 року цей чоловік показав, що країна і її захисники не залишаться без підтримки з тилу.

Сергій Притуал отримає власну зірку в Тернополі Фото: скріншот

Ще одна зірка буде встановлена на честь Ореста Савки. Цей чоловік став відомий завдяки своїй любові до театру. Він народився і виріс у Гусятинському районі і зробив кар'єру Тернопільського обласного музично-драматичного театру, але потім все кинув переїхав у містечко Копичинці, в якому створив повноцінний аматорський театр.

Також планується встановити зірку відомому поетові-барду Олександру Смыку. Він став учасником відразу 5 національних спілок України: театральних діячів, кобзарив, журналістів, письменників та Всеукраїнської музичної спілки.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Нагадаємо, Знай писав, що Сергій Притула потрапив у неприємну ситуацію під час нацвідбору " Євробачення.

Знай повідомляв, що Сергій Притула показав, як занурюється в крижану купіль.

Нещодавно Знай передавав, що Притула звернувся до Зеленському з проханням.