Після ослаблення карантину на Тернопільщині відзначили першу весілля. Торжество пройшло в Бучацькому районі. Про це повідомила наречена Лілія Торконяк на своїй сторінці в Facebook.

Молодята відзначили весілля після тривалого карантину, який був введений в Тернопільській області. Дівчина подякувала всім, хто допомагав підготуватися до свята і всіх, хто розділив їх безмірне щастя.

В коментарях дівчина написала, що свято вдалося на славу, а гості скучили за таким гучним заходів. На весіллі були танці і застілля, що раніше було заборонено. Також дівчина написала, що ніяких масок та інших засобів захисту не було, так як весілля дозволили проводити давно.

На Тернопільщині відзначили першу весілля після карантину Фото: скріншот

Варто відзначити, що на Тернопільщині днями ввели суворий режим контролю за виконанням всіх карантинних норм. Для цього були створені спеціальні патрулі поліції та мобільні групи. Вони будуть перевіряти всі об'єкти інфраструктури, яким наказано працювати за певними правилами. В першу чергу перевірять ринки і магазини, а також ресторани і кафе, громадський транспорт та інші громадські місця.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

В першу чергу перевірять ринки і магазини, а також ресторани і кафе, громадський транспорт та інші громадські місця. Після перевірок ринків виявили деякі порушення та велику кількість відвідувачів без масок.

Крім того, нещодавно повідомлялося, що в Тернополі посилили карантин з-за великої кількості випадків зараження жителів регіону. У місті заборонили масові заходи та свята.

Нагадаємо, Знай повідомляв, що в Тернополі на вулиці міста вийдуть посилені патрулі.

Знай писав, що на Тернопільщині посилили карантин.

Нещодавно Знай передавав, що на Тернопільщині перевірили транспорт на дотримання карантину.