На Тернопільщині проходить лікування мама трьох дітей. У неї нещодавно виявили рак. Пухлина сформувалася в матці і доросла до 4 стадії. Всі кошти сім'ї, яка проживає в селі Хлопивка, вже вичерпані на попередні процедури та етапи лікування. Про це повідомляє Терен.

Документи з діагнозом Світлани Добрянської Фото: Терен

Світлана Добрянська є матір'ю трьох дітей. Вона робить все, щоб перемогти хворобу. Спочатку жінка проходила лікування у львівській області, а потім повернулася в Тернопіль, так як кошти родини вичерпалися. На даний момент вона бореться з хворобою в Тернопільському онкологічному диспансері.

Світлана і її рідні просять про допомогу всіх, хто небайдужий до цієї біди. Прохання рідних підкріплена цілим рядом документів з лікарень Львова і Тернополя. Там вказані всі дані про стан здоров'я жінки, а також є реквізити.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Варто відзначити, що в Тернополі бореться зі страшною хворобою ще одна молода дівчина. Вже раз вона перемогла рак, але він повернувся. Зараз рідні просять про допомогу всіх, хто може і хоче допомогти юній мешканці Тернополя. Зараз їй необхідна операція з пересадки кісткового мозку і подальше лікування. Ці процедури коштують чималих грошей.

Нещодавно ще одна тернополянка попросила допомоги для своєї важко хворої дочки. Дитина страждає від невиліковної патології, але існують ліки, які можуть допомогти дитині вести прийнятний спосіб життя. Їх необхідно закуповувати в Італії та Іспанії, а ціна цих препаратів захмарна.

Нагадаємо, Знай повідомляв, що на Тернопільщині збирають кошти для молодої дівчини на лікування раку.

Знай писав, що в Тернополі збирають гроші на лікування важко хворої дівчинки.

Нещодавно Знай передавав, що на Тернопільщині жінка просить допомогти зібрати гроші на операцію по пересадці нирок.