У Тернополі молода жінка випала з маршрутки і потрапила під колеса. Інцидент стався 20 червня на вулиці Острозького. Причиною стала неуважність водія, пише Липа.

Водій автобуса не побачив 36-річну пасажирку, яка була у дверях автобуса і рушив з місця. Пасажирка втратила рівновагу і випала на асфальт. Після цього жінка потрапила під колеса цього транспортного засобу.

Після події на місце були викликані поліція і швидка. Медики забрали постраждалу в лікарню для обстеження та діагностували у неї травми середнього ступеня тяжкості.

Пасажирка випала з маршрутки Фото: скріншот

Нещодавно на Тернопільщині оголосили в розшук винуватця ДТП з молодою мешканкою Тернопільщини. Майбутня мама йшла додому, коли її збив автомобіль. Жінка отримала травми ніг. Поліцейські з'ясовують, хто порушив правила і що насправді сталося.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Також на Тернопільщині сталася аварія, в якій вантажівка провалилася в річку. Водій вантажівки не розрахував вага транспортного засобу і поїхав по старому мосту. Це стало причиною його обвалення. В результаті машина перекинулася в річку, а кабіна повисла на залишках дорожнього полотна.

Не так давно на Тернопільщині стався нещасний випадок з працівниками місцевого цукрового заводу. Чоловіки вантажили мішки з цукром, які не витримали ваги нових і обрушилися на робітників. Двох постраждалих ушпиталили із забоями та переломами кісток.

Нагадаємо, Знай писав, що на Тернопільщині автомобіль збив вагітну жінку.

Знай повідомляв, що під Тернополем вантажівка впала в річку після обвалення моста.

Нещодавно Знай передавав, що на Тернопільщині робочих придавило мішками з цукром.