На Тернопільщині погода продовжує відчувати регіон на міцність. Сильні вітри та зливи, смерчі і град спровокували підтоплення житлових будинків, а поля перетворили в озера. В черговий раз удар стихії припав на місто Теребовлі. Про це пише Медіатор.

Дерево впало на машину в Теребовлі Фото: скріншот

Там розігрався злива з сильним вітром. В результаті дерево не витримало натиску стихії і впало на автомобіль, який у цей час проїжджав по вулиці. Впало все дерево цілком, великі гілки зачепили автомобіль, який проїжджав по вулиці. Вони пошкодили автомобіль, але не заподіяли шкоди водієві і пасажирам.

На місце інциденту викликали рятувальників, який допомогли водієві звільнити машину і прибрати гілку. До роботи підключилися й інші водії.

⛈У Теребовлі на автомобіль, який рухався дорогою, впало дерево 📍Транспортний засіб почав диміти. 📍Ніхто з людей не постраждав. 🚒Рятувальники та водії розчистили проїжджу частину. Відео: Роман Слободян

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок В Україні вводять новий вид оренди: пощастить тим, хто винаймає житло Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще
Geplaatst door МедіаТОР op Maandag 22 juni 2020

Варто відзначити, що це не перша така гроза з бурею на Тернопільщині. Західні регіони нашої країни в цьому році з травня погода готує до серйозних випробувань. Зливи і грози вже перетворили поля і городи мешканців області болота і змили посіви. Град побив ягоди і зав'язі овочів. Нещодавно на Тернопільщині злива перетворила в болото святе джерело, який віруючі облагороджували кілька років. Зараз там змиті рослини і брудна вода в купелі.

Крім того, на Тернопільщині жителі одного з сіл вимагали у місцевої влади прибрати старі дерева, які падають на дорогу і автомобілі навіть без вітру і дощів. Спроба вирішити проблему і спиляти дерева самостійно призвела до того, що мешканців оштрафували на 500 тисяч гривень.

Нагадаємо, Знай повідомляв, що на тернопільщині старі дерева падають на дорогу і машини.

Знай писав, що над Тернопільщиною пронісся торнадо і налякав місцевих жителів.

Нещодавно Знай передавав, що стихія перетворила поле в болото з невеликим водоспадом.