Коронавірус залишається загрозою для здоров'я людей. Незважаючи на це багато країн вирішують відкрити кордони для туристів і завершити тотальний карантин, щоб врятувати свої економіки. У зв'язку з цим вже з 1-2 липня почнуть відновлюватися авіарейси. Куди можна буде відправитися на літній відпочинок розповів директор турагентства Ігор Прокопишин, повідомляє Файне місто.

У зв'язку з тим, що з початку липня вже можна буде летіти, вітчизняні туроператори запускають продажу путівок найпопулярніші країни – Туреччина, Єгипет, Кіпр і Грузія. Ці країни будуть відкриті для туризму. Також в цих країнах не потрібно проходити обсервацію. Винятком є позитивний тест на коронавірус, який турист проходить в аеропорту країни, куди він прилетів.

Подорожі за кордон під час пандемії

Подорожі за кордон під час пандемії Підписуйтесь на нашу сторінку в Facebook, дивіться стріми наживо, коментуйте та діліться із друзями, найцікавіші авторські матеріали читайте на нашому сайті. Будь з Файним і все буде Файно! - Хочете повідомити важливу новину, телефонуйте 0677993977

Geplaatst door Файне місто op Maandag 22 juni 2020

До 10 липня подорожі будуть здійснюватися тільки літаками, а після цієї дати відкриваються та екскурсійні тури по Європі. З 3 липня деякі турагентства запускають автобусні перевезення. На даний момент можна полетіти в доповнення до вже перерахованих країнах в Чорногорію, Хорватію. Тут немає обсервації та інших затримок. Крім того, в Хорватії і Угорщини українці можуть їхати на власних автомобілях.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

Ігор Прокопишин розповів, що по прильоту в країну і діти і дорослі повинні пройти обов'язкове тестування на коронавірус. Українські прикордонники під час пропуску через кордон можуть міряти температуру. Якщо температура підвищена, то Україні доведеться пройти тест на коронавірус. Випустити з країни можуть, якщо тест негативний.

Нагадаємо, Знай повідомляв, що на Тернопільщині відсвяткували першу весілля після карантину.

Знай писав, що українцям змінили робочий графік, тепер можна буде поспати довше.

Нещодавно Знай передавав, що у МОЗ розповіли, скільки гостей можна запросити на весілля і ювілей.