У Тернополі педагогічний ліцей спортивного профілю оголосив набір футболістів, які закінчили 9 і 10 клас. Щоб стати учнем ліцею необхідно здати тест з фізичної підготовки та біології. Про це пише Терен.

Відбір учнів буде проводитися на стадіоні Тернопільського національного педагогічного університету імені В.гнатюка. Початок тестування о 9:30.

Футбол – 23.06.2020 року і 25.06.2020 року (вівторок і четвер). У ці дні відбудуться 1 та 2 тури відбору. Тестування з інших видів спорту відбудеться 24.06.2020 року в середу.

Під час тестування будуть звертати особливу увагу на жонглювання м'ячем на нозі (50 разів), жонглювання на голові – 10 разів і більше. Удари на дальність також будуть оцінюватися. Необхідно буде вдарити на відстань 40 метрів і далі. Перевірять здатність стрибати з місця в довжину на 220 див. Бігати необхідно на 60 метрів і більше.

Крім того, в ліцеї є футбольні групи інтернатного типу, в яких діти забезпечуються харчуванням, спортивною формою та проживанням. Найкращі учні вже встигли стати гравцями ФК «Тернопіль» і навіть зробити кар'єру футболістів за кордоном.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати
Показати ще

Варто відзначити, що в Україні під час карантину змінився графік роботи всіх фірм, компаній і підприємств усіх форм власності. Таке рішення прийняв Кабінет міністрів, щоб розвантажити громадський транспорт і розвести потоки людей в години пік.

Нагадаємо, Знай писав, що в Україні Кабмін змінив графік роботи підприємств усіх форм власності.

Знай повідомляв, що влада дозволила проводити ЗНО, але з певними обмеженнями.

Нещодавно Знай передавав, як українці будуть вступати до Вузів.