У Тернополі чоловік вирішив оригінальним способом покінчити життя самогубством. Він заліз на металеву конструкцію рекламних бігбордів, які встановлені на Збаразькому кільці і погрожував себе спалити. Про це пише Суспільне з посиланням на очевидця події.

На металевій опорі чоловік пробув близько години. Там він розмахував курткою, яку потім підпал. Також він встиг облити себе бензином. На місце прибули оперативні служби Тернополя. Після цього до чоловіка на опору піднявся представник правоохоронних органів, який вів переговори з ним. Перед цим потенційний самогубець кидав поліцейським записки і що вимагав від них.

Самогубець в Тернополі Фото: Суспільне

Як виявилося, вів переговори прокурор Тернопільської області Петро Бойко. Йому вдалося умовити спуститися самогубця. Після переговорів винуватець всього переполоху спустився першим, а за ним прокурор. На даний момент прес-служби поліції і прокуратури цю ситуацію не прокоментували.

Варто відзначити, що під Харковом в дивному ДТП загинув 35-річний чоловік, який доклав усіх зусиль, щоб двічі потрапити під машину і розпрощатися з життям. Поліція веде розслідування інциденту, про який розповіли водії двох автомобілів, під які і вискочив хирьковчанин.

Нагадаємо, Знай писав, що під Харковом чоловік кинувся під машини, щоб розпрощатися з життя, але вийшло не з першого разу.

Знай повідомляв, що киян насмішив самогубець-життєлюб, який впав назад у квартиру.

Нещодавно Знай передавав, що на франківщині молода дівчина повісилася через зґвалтувань власного батька.