На Тернопільщині в автокатастрофі загинули футболіст і його дівчина. Трагедія сталася 23 червня. В страшній аварії загинув гравець ФК «Стандарт» (Вишгородок) Довгаль Роман і його дівчина Вікторія. Про інцидент йдеться в повідомленні Асоціації футболу Тернопільщини.

У повідомленні говориться, що Асоціація футболу висловлює глибокі співчуття рідним і близьким загиблих молодих людей.

"Асоціація футболу Тернопільщини висловлює щирі співчуття рідним і близьким загиблих. Поділяємо Ваше горе, сумуємо разом з Вами, підтримуємо Вас у годину скорботи. Вічна пам'ять!" - йдеться в повідомленні.

У зв'язку з аварією та загибеллю в ній гравця команда була змушена перенести матч попереднього етапу Кубка Тернопільської області, в якому повинні зіграти ФК «Арсенал» (Білокриниця) і ФК «Стандарт». Зустріч команд повинна була відбутися 24 червня в середу. Нова дата матчу буде відома пізніше.

Варто відзначити, що нещодавно під Дніпром сталася страшна аварія, в якій легковий автомобіль влетів у фуру, яка в цей момент розвертався на дорозі. В машині було 7 осіб, троє з них загинули на місці аварії, а решта були госпіталізовані з важкими травмами. Для двох дівчат рідні збирають гроші на лікування. Вони просять допомогти вирвати з лап смерті двох красунь і молодих мам.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Нагадаємо, Знай писав, що під Дніпром в ДТП отримали важкі травми дві дівчини, яких збирають кошти на лікування.

Знай повідомляв, що на Франківщині цистерна з нафтопродуктами потрапила в аварію і перекинувся .

Нещодавно Знай передавав, що на Львівщині фура розчавила легкову машину.