У Тернополі 23 червня невідомий чоловік заліз на металлоконтструкцию, на якій встановлені білборди на Збаразькому кільці і погрожував себе спалити. Його прийшов рятувати і просили цього не робити прокурор Тернопільської області Петро Бойко. Про це пише Погляд.

Крім того, стало відомо, що на шиї у чоловіка була мотузка. Петру Бойку вдалося умовити його спуститися на землю і врегулювати конфліктну ситуацію. Причиною такого вчинку стала відібрана у цього чоловіка земля у Хмельницькій області.

До Тернополя він приїхав для того, щоб взяти участь у судовому засіданні по його питанню. Що не влаштувало жителя Хмельниччини невідомо, але він зважився на відчайдушний крок і виліз на металеву опору білбордів, зібравши навколо себе людей і правоохоронців.

Самогубець на білборді Фото: скріншот

Крім того, стало відомо, що після інциденту горе-самогубця забрали до поліційної дільниці. На місці події йому вдалося поговорити з правоохоронцями.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок
Показати ще

Перед цим з'явилася новина про те, що невідомий намагався покінчити життя самогубством у Тернополі. Чоловік заліз на металеву опору білбордів і навіть підпалив свою куртку. Він облив себе горючою рідиною і обіцяв підпалити. Поліції і рятувальникам він кидав якісь записки, а потім до нього приїхав прокурор Тернопільської області.

Нагадаємо, Знай повідомляв, що в Тернополі чоловік заліз на білборд і погрожував себе вбити.

Знай писав, що киянин насмішив сусідів "самогубством" навпаки.

Нещодавно Знай передавав, що під Львовм поліція затримала ґвалтівника двох діточок.