Період карантину опинився в якомусь роді корисним для кінотеатру в Тернополі. «Палац Кіно» змінився до невпізнання. На ремонт залу і фойє було виділено 1 мільйон гривень. Масштабні роботи дозволили замінити все від сидінь в залі до обладнання для показу кіно. Про це пише Тернополяни.

Фуд-зона оновленого кінотеатру в Тернополі Фото: Тернополяни

Під час ремонту були встановлені тривожна кнопка, сигналізацію і камери відеоспостереження. Відремонтована і приведена в готовність пожежна сигналізація. Радикальні зміни торкнулися демонстраційного обладнання (встановлений проектор формату DSP, 3D систему, сертифікацію DISNEY PICTURES).

Також для комфорту глядачів був встановлений сучасний екран з коефіцієнтом зображення 3,3. Ефект від перегляду фільму посилить нова система передачі звуку (встановлена виброзвуковая колонка TOR). Ремонтні роботи дозволили встановити сучасну звукоізоляцію в залі.

Новий екран у кінотеатрі Тернополя Фото: Тернополяни

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

Глядачам доведеться за смаком нові крісла з відкидними спинками і підсвічуванням в підголівниках. Також для комфорту були встановлені дивани у фойє. З'явилася також нова фуд-зона, де можна придбати попкорн і напої. Квитки на фільм можна придбати не лише в касі, але і онлайн за допомогою нової системи.

Перший кінопоказ в оновленому залі відбудеться вже 26 червня. Проте відвідати зал та оновлені зони відпочинку можна буде тільки після закінчення карантину.

Нагадаємо, Знай писав, що в києві послабили карантин і дозволили городянам ходити в кінотеатри.

Знай повідомляв, що Оскар цього року не дістанеться нікому з-за карантину.

Нещодавно Знай передавав, що в Дніпрі відкрили кінотеатр під відкритим небом.