У Тернополі власник кафе Назар Андрушко розповів, що в його заклад увірвалися невідомі в масках і заблокували приміщення. Про ситуацію він дізнався від співробітників. Тепер кілька десятків людей залишилися без роботи, а кафе тимчасово закрито. Про це повідомляють Т1.

Вранці невідомі в масках і за словами одного із співробітників, у військовій формі увірвалися в кафе. Ці люди заявили, що представляють нового власника цього приміщення. Далі вони стали виганяти працівників закладу.

Назар Андрушко розповів про захоплення кафе Фото: скріншот

Назар Андрушко відразу ж зв'язався з власником приміщення, з якою він вже кілька років співпрацює і уточнив, продавалося це приміщення. Він відповів, що приміщення кафе він не продавав і договір оренди дійсний до 2022 року. Сам Назар Андрушко заявив, що недавно продовжив договір оренди і справно платить за приміщення. Власник приміщення, де розташовується кафе припустив, що це рейдерське захоплення.

Обурений власник кафе викликав правоохоронців на місце, а також звернувся до адвоката. Останній підтвердив дійсність документів на оренду приміщення. Поки кафе буде закрито, а співробітники залишаться без роботи на невизначений період часу.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Варто відзначити, що у Львові порушенням законодавства займається головний медик міста. Він заборонив стоматологам надавати усулги за лікування пацієнтів під час карантину в комунальних лікарнях.

Нагадаємо, Знай повідомляв, що у Львові заборонили роботу комунальних стоматологій під час карантину.

Знай писав, що на Львівщині фермер замоил голодом 850 овець.

Нещодавно Знай передавав, що в Росії невідомий захопив приміщення банку разом з клієнтами.