Настало справжнє спекотне літо з величезною різноманітністю фруктів і овочів. Велика кількість товарів на прилавках ринків і магазинів підштовхує до приготування незвичайних, смачних, легенів і літніх страв. Одним з таких може стати кабачковий торт, пише Дніпровська панорама.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяДля його приготування знадобиться:
- 1 кг кабачків;
- 3 яйця;
- 3 ст. л. борошна;
- 1 ч. л. морської солі;
- сіль, мелений перець;
- 2 ст. л. рубаного кропу і петрушки;
- 1 часточка часнику.
Начинка торта з кабачків робиться з таких інгредієнтів:
- майонез або сирний сир;
- 1 зубчик часнику;
- кілька гілочок зелені;
- сіль, перець.
Спосіб приготування
У першу чергу потрібно підготувати основу, натерти на крупній тертці кабачки. Їх відразу ж потрібно посолити, щоб з'явився сік. Цей сік зливається, а натерта маса віджимається. В отриману масу додаються яйця, спеції, борошно, подрібнений часник і зелень.
На розігріту сковороду, попередньо змащену маслом, потрібно викласти частину тіста тонким шаром. Отриманий корж потрібно обсмажити з двох боків до золотистої скоринки. Таким же чином обсмажуються і наступні коржі.
Для начинки потрібно подрібнити часник в пресі, подрібнити зелень, все перемішати з майонезом або сирним сиром. Після цього, отримана маса наноситься на коржі, які укладаються один на одного. Прикрасити страву можна помідорами і зеленню.