В Україні зливи, град і навіть смерчі вже більше місяця тероризують країну. Під потужний удар потрапила західна частина нашої країни. На Франківщині та Львівщині, на Тернопільщині та Волині річки виходять з берегів і затоплюють цілі міста, курорти і змивають інфраструктуру.

На Тернопільщині стихія руйнує все на своєму шляху. В регіоні за останні два тижні зафіксували кілька смерчів. Місцеві жителі в страху не знають, як їм бути в такій ситуації, а вихори крутять і піднімають в повітря все від дахів до сміття і дерев. Смерч був зафіксований на Лановеччині, поблизу сіл Татаринцы, Передмирка і Якимівці.

Крім того, негода створила всі умови для підтоплення сіл та міст на Тернопільщині. У ДСНС попередили підвищення рівня води в річках з 23 червня. У деяких містах області попросили мешканців бути готовими до евакуації.

На Тернопільщині розмило дорогу, а влада бездіє Фото: Сорока

Сьогодні 25 червня з'явилося повідомлення про те, що в Кременці дощ і бурхливий потік води зруйнували дорогу, пише видання Сорока. Частину полотна просто змило, а на його місці величезна яма. Місцева влада не хоче виділяти кошти на ремонт утворився провал. Ситуація ускладнюється тим, що ця дорога з'єднує кілька вулиць з основною частиною Кременця. Люди опинилися відрізаними від міста. На сьогоднішній день водії спробували вирішити проблему власними силами, створивши об'їзд по газону, але тут можна їздити не завжди, так як земля волога.

Популярні новини зараз
Київ під загрозою віялових відключень світла: ситуація "контрольована", але не дуже Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари
Показати ще

Нагадаємо, Знай писав, що на Прикарпатті паводок перетворився в повінь і зніс житлові будинки і дороги.

Знай повідомляв, що синоптики знову пообіцяли українцям прихід грозового фронту.

Нещодавно Знай передавав, що під Житомиром блискавка вдарила в будинок багатодітної сім'ї.