У селі Кам'янське Іршавського району Закарпатської області мешканці збунтувалися через те, що чоловіка з коронавірусом відправили додому, оскільки в лікарні закінчилися місця. Про подробиці події розповідає місцеве видання "Перший com.ua".

Повідомляється, що в п'ятницю, 26 червня, в село Кам'янське привезли чоловіка каретою швидкої допомоги із Закарпатської обласної клінічної лікарні імені А. Новака. Медики доставили чоловіка в захисних костюмах і сказали йому залишатися вдома на самоізоляції.

Односельці знали, що ще 23 червня чоловіка забрали в лікарню у важкому стані через коронавірус COVID-19. Те, що його через кілька днів виписали, викликало сильно обурення у місцевих жителів.

Вони розповіли, що 35-річний чоловік є одиноким, малозабезпеченим і у нього немає належних умов для догляду за здоров'ям. І тим не менш, лікарі просто залишили його вдома.

Мешканці Кам'янського вирішили не пускати справу на самоплив і викликали на місце інцидент поліцію і швидку допомогу. Головлікар КНП "Іршавської районної лікарні" Сергій Васильович Караслай заявив, що у чоловіка підтверджена наявність коронавіруса, більш того, у нього є ще супутнє захворювання – цироз печінки.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Лікарі пояснили, що у нього вже пройшла важка стадія хвороби, тому його відправили на самоізоляцію. На даний момент у лікарні поступило 18 хворих людей, місць не вистачає. Але за підтримки односельців медики все ж забрали його в лікарню.

На Закарпатті чоловіка з коронавірусом відправили додому / фото: Перший com.ua

На Закарпатті чоловіка з коронавірусом відправили додому / фото: Перший com.ua

Нагадаємо, що у Тернополі провели операцію із застосуванням сучасного обладнання та методик.

Як повідомляв портал Знай.иа на Тернопільщині китайський вірус скосив 5 вчителів.

Також Знай.иа писав, що на Тернопільщині виявили небезпечний тютюн.