Стало відомо про те, що в результаті розриву невідомого боєприпасу, на Сході України загинув військовий з Тернополя.

Таким чином, повідомляється, що загиблий чоловік служив двадцять четвертому окремому штурмовому батальйоні «Айдар». Іван Дедюх перебував там з самого початку антитерористичної операції, з 2014 року.

він Загинув поблизу села Старогнатовка, що в Бойківському районі Донецької області, а причиною смерті став розрив невідомого боєприпасу.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Поки що це вся інформація яка є в мережі.

ТЕРНОПІЛЬ ТА УКРАЇНА ВТРАТИЛИ СЛАВНОГО СИНА 🕯 🔷 Висловлюю глибокі співчуття родині та близьким загиблого на Сході...

Geplaatst door Сергій Надал op Zondag 28 juni 2020

Нагадаємо, що раніше стало відомо про те, що на Донбасі російські окупанти в черговий раз порушили режим припинення вогню і підступно атакували позиції українських героїв. Без жертв не обійшлося – бойовики вбили одного військовослужбовця і ще 3 поранили.

Про це повідомили на офіційній Facebook-сторінці операції Об'єднаних сил.

"Збройні формування Російської Федерації 12 разів порушили режим припинення вогню, застосувавши при цьому заборонені до розміщення на лінії зіткнення артилерійські системи, міномети, гранатомети різних систем, протитанкові ракетні комплекси, кулемети і стрілецьку зброю", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, українські герої розбомбили російську базу і звільнили частину Донбасу – "Доставляли багато клопоту"

Як повідомляв Знай. ua бойовики збили вертоліт СБУ та ЗСУ, річниця непоправної втрати України.

Також Знай.іа писав, що на Донбасі вороги з гранатометів і кулеметів атакували українських героїв.