На Тернопільщині знову зафіксували потужний смерч. Це природне явище не властиве для України, так як у нас немає океану поруч і ніде братися повітряним масам з великою різницею температур. Однак природа довела, що їй не потрібен океан, а Тернопільщина – благодатний край для торнадо.

28 червня в регіоні знову пронісся вихор. Його зняв на камеру житель Тернополя Володимир Охоплення. Відео він відправив редакції 0352. Торнадо прогулялася під Волоческом. Водії зупиняли машини, щоб поспостерігати за цим видовищем.

Смерч утворився за межами населених пунктів і пронісся по незаселеній території, тому не завдав ніяких руйнувань і збитків. Однак подібне природне явище спостерігається на Тернопільщині занадто часто, тому потрібно очікувати можливість руйнувань і збитків для місцевих жителів.

Це торнадо вже 5, про який повідомлялося в ЗМІ і соцмережах. Раніше на Тернопільщині зафіксували у Козівському та Лановецькому районах. Біля села Мар'янівка смерч зруйнував околицю села, зірвав дахи з будинків і порвав лінії електропередач.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Не так давно на Тернопільщині зафіксували смерч, який крутився в небі. На щастя для місцевих жителів він сформувався в небі і не дістався до землі. Явище потрапило на камеру.

В селі Мар'янівка жителі розповіли про те, як пережили торнадо і скільки їх насправді було. За словами деяких селян ще два торнадо замах на село.

Нагадаємо, Знай писав, що на Тернопільщині смерч пронісся між трьома селами.

Знай повідомляв, що на Тернопільщині сформувалися відразу три смерчу над одним селом.

Нещодавно Знай передавав, що над Тернопільщиною пронісся торнадо.