Тернополянка розповіла, досвід, який отримала під час роботи касиром в ігровому закладі міста. Ірина Левків прийшла на цю роботу через гідною на той час зарплати і зручного графіка. Жінка зазначила, що шкодує про те, що не пішла звідти раніше, так як на її очах люди перетворювалися на безликі тіні, пише Файне місто.

Ірина Левків почала свою розповідь з того, що система ігрових автоматів та азартних ігор побудована так, щоб поглинути будь-якого, хто туди заходить, а їй інколи хотілося осліпнути. Вона каже, що багато спогади зринають у пам'яті, коли бачить, як по вулицях тыняются молоді люди без діла і цілі. Їй хочеться їм допомогти зараз і негайно, але зупиняє лише їх можливе небажання отримати цю допомогу. Вона зазначила, що людей «хворих» грою можна врятувати тільки якщо вони самі того хочуть.

Касир ігрового закладу, які зараз заборонені в Україні, розповіла, що в касі гравці залишали грошей дуже багато. Отримання виграшу їх не зупиняло, а навпаки підстьобувало вкласти ще більше і все програти.

Ігрові зали Фото: скріншот

"Я бачила не раз, як на моніторі красувалася кругленька сума, в десятки разів більше, ніж та, що вклав гравець. Але вони ніколи не зупинялися, не вставали і не йшли з грошима. В їх голові постійно крутилася "Ось дійду до цієї цифри і вже точно зніму". І вони ніколи не доходили до цієї цифри, сума на табло тільки падала й падала, і вже ніколи не піднімалася навіть до тієї позначки, яка була максимальною ще кілька хвилин тому ", - додає Ірина.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Коли на моніторах висвічувався нуль, то клієнти замість того, щоб встати і піти, підходили до каси і знову купували можливість пограти. Були й ті, хто пропонував свої речі, але заклад приймав тільки готівку.

Були і ті, хто витрачав 10-20 гривень і йшов, але таких, за словами Ірини було дуже мало. Багато поверталися і витрачали все більше і більше. Вона також зазначила, що боляче було бачити, як люди перетворювалися в тіні, як зникали їх обручки та інші цінності. Вона розповіла, що спочатку це був чоловік, а потім він перетворювався на згорблену тінь з темним обличчям.

Допомогти своїм рідним вийти з цього замкнутого кола гри могли тільки ті, хто по-справжньому їх любив і готовий пройти будь-які кола пекла.

Розповіла касир і про те, хто ходив грати. Серед клієнтів були все – чоловіки, жінки, молоді і літні. Часто люди потрапляли в неприємності із-за боргів. Їх били кредитори, але борги вони не віддавали, так як все йшло на гру. Вона з упевненістю говорить, що ця «хвороба» косила всіх, хто заходив в ігровий зал.

Нагадаємо, Знай писав, що львівська поліція виявила працює зал з ігровими автоматами.

Знай повідомляв, що в Запоріжжі другий раз за рік закрили одне і теж казино.

Нещодавно Знай передавав, що в Україні хочуть легалізувати гральний бізнес, але немає професіоналів у цій сфер, тобто