На Тернопільщині експерти встановили причину смерті чоловіка в Монастырисском районі. У селі Устя-Зелене сталося загоряння у приватному будинку. Рятувальникам повідомлення про пожежу надійшло 26 червня о 19:56, пише Досьє 102.

Чоловік розповів диспетчеру, що з будинку її сусіда йде дим. На місце прибули пожежники і почали гасити полум'я, яке вже встигло розгорітися всередині будинку. Вони вибили вхідні двері, зачинені зсередини, і погасили полум'я.

Після цього вони виявили і обгорелое тіло господаря. Судмедексперти встановили, що чоловік помер не від ран або травм, а від отруєння чадним газом. Слідчі припустили, що загоряння могло статися від сигарети, яку загиблий закурив лежачи в ліжку. Сусіди розповіли, що чоловік за життя зловживав спиртними напоями. На даний момент ведеться слідство та встановлюються точні причини пожежі та загибелі людини.

Варто відзначити, що пожежа виникла та на Харківщині. Там рятувальники витягли з палаючої квартири дитини, який здивував їх кмітливістю. Малюк не зміг вибратися з пастки з-за сміття, але придумав лягти на підлогу і дихати повітрям, який ще не встиг отруїти дим. Пожежники розповіли, що в квартирі кімнати закладені сміттям до стелі. Медики засвідчили, що дитина відчуває себе добре і не знайшли у нього ушкоджень.

На Прикарпатті крім повеней ще й спалахують пожежі. Тільки за 29 червня рятувальники зафіксували 5 загорянь. Найбільш частими причинами загорянь є короткі замикання в проводці.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу
Показати ще

Нагадаємо, Знай писав, що в Харкові пожежники врятували 7-річного хлопчика з палаючої квартири.

Знай повідомляв, що на Прикарпатті зросла кількість пожеж.

Нещодавно Знай передавав, що в Києві на Позняках сталася пожежа, горіла квартира у будинку поруч з підірваним.