У Закарпатській області не тільки повені і зсуви, до них додалися і землетруси, які перекинулися і на Чернівецьку область. Тремтіння землі була зафіксована 29 червня, пише УНІАН.

Підземні поштовхи були дуже слабкі, тому мешканці не відчули їх, а зафіксували лише прилади сейсмологів. Про природному явищі йдеться в повідомленні Головного центру спеціального контролю національного космічного агентства України.

Джерело першого землетрусу знаходився на глибині 5 кілометрів. Сила цього коливання земної кори склала 2,4 бала. Епіцентр розташовувався в районі міста Новодністровськ. За розрахунками фахівців епіцентр знаходився нижче межі чутливості людей.

Не давно у Закарпатській області були зафіксовані підземні поштовхи. У Тячесвском та Іршавському районах сейсмологи зафіксували коливання в 1,1 і 2,3 балів. Ці інциденти не несли жодної загрози жителям населених пунктів зазначених районів.

Крім того, землетрус стався в Японії, магнітуда якого склала 6,3 балу. В інших районах близьких до епіцентру підземні поштовхи відчувалися, їх потужність склала 4 бали. Землетрус в Японії стався у ніч на 14 червня.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Нещодавно землетруси були зафіксовані в Івано-Франківській області. Тут жителі розповіли, що від поштовхів під землею в шафах дзвенів посуд. Однак сили поштовхів не вистачило, щоб завдати шкоди жителям області.

Нагадаємо, Знай писав, що на Закарпатті сталося два землетруси.

Знай повідомляв, що підземні поштовхи були зафіксовані в Японії.

Нещодавно Знай передавав, що на Івано-Франківщині стався землетрус.