У Тернопільському громадському транспорті з'являться контролери. Вони будуть перевіряти наявність квитків у пасажирів і процес продажу квитків кондукторами і водіями транспортних засобів. Про це пише Доба з посиланням на коментар в міській раді.

Якщо проїзд не буде оплачений і не куплений квиток, то порушників змусять платити штрафи. В ролі контролерів будуть виступати співробітники муніципальної інспекції. Додаткові повноваження їм надав міської ради під час чергової сесії і голосування за це питання. Рішення було прийнято 25 червня 2020 року.

Варто відзначити, що в Тернополі міський голова Сергій Надал дозволив школярам і студентам кататися в громадському транспорті безкоштовно до кінця літа. Однак карантин поки це рішення не дав можливість випробувати масово. В результаті виникають конфліктні ситуації, коли водії автобусів виганяють дітей з транспортних засобів і відмовляються везти.

Під час карантину громадський транспорт Тернополя почали посилено перевіряти на дотримання всіх норм. Один з водіїв маршруток виявився без маски на робочому місці. Поліцейські попросили одягнути маску, але той відмовився. Після цього правоохоронці склали протокол.

Нагадаємо Знай писав, що в Тернополі поліція оштрафувала водія маршрутки на 17 тисяч за відсутність маски.

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково "Втратимо територію України аж до Дніпра": командир Президентської бригади налякав прогнозом Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень
Показати ще

Знай повідомляв, що в Тернополі п'яний пасажир розбив скло в маршрутці з-за зауваження з приводу відсутності маски.

Нещодавно Знай передавав, що київська влада вирішили ускладнити життя пільгової категорії пасажирів громадського транспорту, які не зареєстровані в Києві.