На Тернопільщині розпочав свою роботу відомий нічний клуб Pulse. Після цього у мережі з'явилося відео того, як там проходять вечірки. Не озброєним оком видно, що були порушені всі санітарні вимоги і умови відкриття нічних клубів. Клуб вже отримав протокол за порушення карантину, пише Терміново.

Про це розповів начальник міського відділу поліції Григорій Осадца під час засідання міського штабу по боротьбі з коронавірусом.

У цілому за минулий тиждень поліція склала 10 протоколів за порушення карантину – 6 на кафе і ресторани і 4 на магазини. За вихідні було складено 8 протоколів. Серед них і відомий нічний клуб на масиві «Дружба».

Нічний клуб у Тернополі порушить карантин Фото: скріншот

Осадца розповів, що співробітники поліції були на відкритті і виявили низку порушень, за якими склали протокол. Якщо буде порушення карантину повторюватися, то буде обговорюватися питання про роботу закладу. Осадца пояснив, що людей було дуже багато, а клуб порушив усі норми, які можна було порушити.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Крім складеного протоколу поліцейські планують провести бесіди з керівництвом клубу, щоб таких порушень не було. Однак Осадца розповів, що багато керівників розважальних закладів говорять про те, що іноді дотримуватися карантинних обмежень не можуть. Вони заявляють, що під час танців або інших видів розваг неможливо тримати дистанцію. Поліцейський зазначив, що таким закладу запропонують обмежувати танці.

Для того, щоб заклади громадського харчування і розваг не забували про карантин керівникам були видані спеціальні брошури під підпис. Вони повинні ознайомитися і впровадити виконання всіх вимог.

Нагадаємо, Знай у Тернополі зафіксовані порушення карантину в нічному клубі.

Знай писав, що в Україні після послаблення карантину нічні клуби забули про обмеження і влаштували масові концерти.

Нещодавно Знай передавав, що в Києві показали нічне життя під час карантину.