Мешканка Тернопільщини стала найстаршою переможницею коронавіруса. 95-річна бабуся у відмінному настрої покинула лікарню і повернулася додому після боротьби з хворобою. Коронавірусом заразилися і її рідні. Невістка і син ще лежать у лікарні, передає Файне місто.

Жінка повернулася додому до дітей і онуків, у яких хвороби не виявили. Онук Андрій Бартків забрав бабусю з лікарні. Молодий чоловік розповів, що рідні дзвонили жінці кожен день і підбадьорювали, а також передавали різні смачні подарунки.

90-річну тернополянку виписали з лікарні Фото: скріншот

Андрій розповів і про стан батьків. Він зазначив, що поки батьки відчувають себе важко, але лікарі не бачать небезпеку для їх життя. Після цього він заявив, що вся сім'я з оптимізмом дивиться в майбутнє.

Варто відзначити, що це не єдиний випадок одужання настільки літньої людини від коронавіруса. Аналогічний випадок був зафіксований в Маріуполі Донецької області. Тут ще навесні від коронавіруса вилікувалася 90-річна жінка. Вона також провела кілька тижнів у лікарні.

В Італії, де вірус поширювався особливо швидко одужала жінка, якій вже виповнилося 104 роки, а у Бразилії від коронавіруса позбувся 99-річний ветеран Другої світової війни.

Нагадаємо, Знай писав, що в Італії 104-річна жінка перемогла вірус.

Знай повідомляв, що 99-річний ветеран Другої світової одужав після коронавіруса.

Нещодавно Знай передавав, що в Харкові з лікарні звільнилися всі лікарі.