На Тернопільщині продовжують йти дощі, а грибники отримують задоволення від «тихого полювання». Завдяки вологої і теплої погоди у лісах ростуть гриби у величезній кількості. В черговий раз житель Тернопільщини показав, які білі гриби він знайшов нещодавно в лісі.

Чоловік показав результати «тихого полювання» у групі «Прикарпатський грибник». На фото видно молоді гриби, які недавно виросли. Також він показав і великі. Під знімками користувач зазначив, що грибів стільки, що він втомився діставати телефон і фотографувати все. Тому він знімав там, де є більше трьох грибів.

Всіх красенів в лісі користувач зняв у Гусятинському районі Тернопільщини.

Гриби на Тернопільщині Фото: скріншот

Нещодавно на Тернопільщині жінка виявила в лісі самі цінні гриби – трюфелі. Місцева мешканка показала, що знайшла в лісі і навіть зняла, як вони ростуть. Жінка розповіла, що не збирається приховувати грибні місця від односельців. Однак сума її «тихого полювання» склала 140 тисяч гривень, так як їй вдалося зібрати близько 700 грам трюфелів. Пізніше вона похвалилася і розповіла, які вони на смак і з чим їх можна їсти.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Нещодавно жителі Коропця на Тернопільщині показали, скільки зібрали білих грибів і розповіли, що в кінці весни і на початку літа такий масовий ріст грибів – дуже дивне явище. На знімках зображені великі та м'ясисті гриби в дуже великій кількості.

Нагадаємо, Знай повідомляв, що на Тернопільщині місцева жителька знайшла трюфелі.

Знай писав, що на Тернопільщині грибники показали, які гриби можна зібрати в червні.

Нещодавно Знай передавав, що білі гриби можна виростити в домашніх умовах.