На Тернопільщині керівництво пошти стало отримувати масово заявки від клієнтів про втрату їх речей. Незадоволені клієнти фіксували розкриті коробки або пошкоджені упаковки, в яких було порожньо. Про це пише Тернопіль наживо.

Люди робили покупки в інтернет-магазинах і отримували порожні коробки. Зникали мобільні телефони та інші гаджети. Всі потерпілі живуть в Тернопільській області.

Керівництво пошти передав відомості в поліцію. Правоохоронці у свою чергу почали розслідування і виявили, що одна з працівниць пошти непомітно виймає вміст посилки, а потім заклеює коробку. Дана працівниця працювала в цеху з обробки пошти. Вона мала справу з накладними, в яких зазначено, що знаходиться в посилці. Коли в коробці був мобільний телефон, вона вскрывала упаковку та забирала собі гаджет.

Слідчі довели причетність підозрюваної до п'яти випадків зникнення мобільних телефонів. У скоєному вона зізналася. На даний момент жінці оголосили підозру і триває слідство. Якщо її провину доведуть, то їй загрожує 3-5 років тюремного ув'язнення.

Варто відзначити, що Укрпошта нещодавно потрапила в неприємну ситуацію. Клієнтка відправила посилку і оформила всі онлайн без чеків, черг і операторів. Посилка прибула на місце, і одержувач її отримав, заплативши гроші. Однак отправительница посилки не може отримати переклад, так як Укрпошта вимагає чек. При цьому у отправительницы є номер накладної та інші докази оплати посилки одержувачем.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Нагадаємо, Знай писав, що клиетка Укрпошти поскаржилася на "затиснуті" гроші за посилку.

Знай повідомляв, що Нова пошта виявилася в центрі неприємностей через розкритої посилки.

Нещодавно Знай передавав, що Нова пошта втратила посилку і не повернула компенсацію.