На Тернопільщині молодий чоловік звів рахунки з життям. Його знайшли у власному будинку в зашморзі. На жаль, медики вже були безсилі, пише Липа.

Трагедія сталася в селі Вовкивцы Борщівського району. У власному будинку молодий чоловік скоїв суїцид через повішення. Помер чоловік 1980 року народження.

Варто нагадати, що нещодавно на Тернопільщині поліцейські врятували від смерті через повішення 22-річного чоловіка, який вирушив у лісопосадку для того, щоб звести рахунки з життям. Патрульні витягли хлопця з петлі в останній момент і надали допомогу. Медики забрали молодого людини і відновили його здоров'я. Після інциденту чоловік подякував своїх рятівників.

Крім того, нещодавно в Харкові стався кричущий випадок, коли чоловік приховував 9 днів смерть своїх стареньких батьків. 53-річний житель Харкова зафіксував смерть батька від раку, а потім побачив смерть матері в петлі. Поліцію викликав сусід, який почув трупний запах. Поліція веде розслідування і виявляє всі обставини смерті людей похилого віку. Їх сина помістили в психлікарню.

На Житомирщині молодий чоловік вирішив покінчити життя самогубством і взяв для цього рушницю діда. Він вирішив застрелитися через нерозділене кохання до дівчини. Однак смерть не настала і його знайшли з пораненням голови. Всі обставини поранення молодої людини з'ясує поліція.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Нагадаємо, Знай писав, що в Харкові чоловік 9 днів жив з двома трупами в квартирі.

Знай повідомляв, що на Житомирщині молодий чоловік вирішив застрелитися з-за дівчини.

Нещодавно Знай передавав, що на Тернопільщині поліцейські вітащили молодого чоловіка з петлі.