У Тернополі люди забули про карантин і вишикувалися в чергу в магазин секонд-хенду. Фото з чергою опублікували в соцмережі Facebook.

Користувач Борис Яхтин показав, як тернополяни кинулися в магазин вживаного одягу, коли там з'явилося оголошення про надходження товару. Місцеві жителі підтвердили, що в цьому магазині завжди така чергу в день завозу.

Чергу в магазин Фото: скріншот

Крім того, жителі найближчих будинків прокоментували пост з фото і розповіли, що це магазин біля «Обнови». Інші ж заявили, що в ще одному такому магазині покупці з 6 годин ранку займають чергу, щоб потрапити в магазин. Ще один коментатор зажадав розмістити фото на сторінці штабу боротьби з коронавірусом.

На фото видно, що люди щільно один до одного стовпилися на сходах магазину і не збираються звідти йти. Вони стоять по 2-3 чоловік на всю ширину сходів.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Варто відзначити, що в Києві в метро пасажири забули про карантин і стовпилися чергах. Велике кількості людей без масок. Вони також не дотримуються рекомендованої дистанції в 1,5 метра.

Після цього влада в Києві заявила про можливе закриття метрополітену на карантин. Віталій Кличко прокоментував цю можливість і зазначив, що Кабмін повинен підтримати рішення влади Києва. Крім того, інформацію підтвердили і в метрополітені. Співробітники розповіли, що таке може статися і є одним із сценаріїв.

Нагадаємо, Знай писав, що кияни масово кинулися в метро і забули про масках.

Знай повідомляв, що в Києві збираються закрити метро на карантин.

Нещодавно Знай передавав, що в Тернополі нічний клуб порушив всі вимоги карантину.