На Тернопільщині розгортається скандал через загроз однієї з мешканок міста Заліщики розстріляти всіх бездомних собак. Цих тварин оберігають волонтери і роблять все, щоб гуманними способами контролювати чисельність бездомних тварин у місті.

Жителька Заліщиків вважає, що ці собаки кидаються на дітей, хоча фактів укусів найближчим часом зафіксовано не було. Жінка фотографує місця, де раніше були собаки. Ці фотографії вона викладає в соцмережі і хвалиться, що там їх більше немає.

Дана мешканка міста відстежує інших тварин, які були стерилізовані і випущені волонтерами у звичне середовище перебування. Вона дзвонить або пише повідомлення волонтерам і вимагає забрати собак, а потім загрожує їх перестріляти. Також вона погрожує приїхати до волонтерів з мером міста Аллою Квач, пише Animagus.

Живодери поряд? Мешканка м. Заліщики, Тернопільської області знімає на відео (див. у коментах) місця де раніше жили...

Geplaatst door Animagus op Woensdag 1 juli 2020

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня
Показати ще

Причин такої поведінки цієї мешканки Заліщиків так і не вдалося з'ясувати. Також невідомо і про причини загроз розстріляти тварин. Однак відомо, що жорстоке поводження з тваринами в Україні карається за статтею 299 Кримінального кодексу України.

Після цього зоозахисники вимагають з'ясувати, на якій підставі ця жінка загрожує волонтерам і тваринам.

«Вимагаємо з'ясувати обставини ситуації, провести з жінкою виховну бесіду і прийняти всі необхідні заходи для недопущення протиправної жорстокості до тварин міста, а також недопущення переслідування і погроз у бік волонтерів!», - кажуть зоозахисники.

Нагадаємо, Знай повідомляв, що під Дніпром суд дав тюремний термін шкуродеру, який повісив собаку.

Знай повідомляв, що в києві чоловік розрубав собаку сокирою.

Нещодавно Знай передавав, що в Києві невідомі труять безпритульних котів.