У громадському транспорті Тернополя встановлять відеокамери. Рішення про це прийняли під час засідання міського штабу по боротьбі з коронавірусом. Про це пише Липа.

В салонах маршрутних таксі, автобусів і тролейбусів з'являться камери відеоспостереження, які дозволяють правоохоронцям бачити, як пасажири і водії дотримуються правил карантину.

Варто відзначити, що в Тернопільській області за останніми даними було зафіксовано 1990 осіб, які заразилися коронавірусом з початку карантину. По всій країні за добу було зафіксовано 876 нових випадків захворювання. У загальній складності коронавірус підхопили 46 763 людини з початку епідемії. Лідером серед розповсюдження інфекції є Львівська область, там зафіксовано 5883 випадку за весь період карантину.

Тим не менше життя підкидає і позитивні моменти. Так, у Тернополі напередодні виписали з лікарні 95-річну жінку, яка успішно подолала коронавірус. Її зустрічали діти і онуки, які відвезли жінку додому. При цьому в лікарні залишаються ще невістка і син. Медики обіцяли їх виписати пізніше.

На Тернопільщині слабший карантин і нічні клуби відновили свою роботу. Молодь кинулася на танцполи, а поліція перевірила дотримання правил карантину під час танців. Під час рейду були зафіксовані масові порушення правил і норм. Власникам клубів доведеться платити штраф або їх заклади закриють.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Нагадаємо, Знай писав, що на Тернопільщині літня жінка перемогла коронавірус.

Знай повідомляв, що в Тернополі нічний клуб поплатився за порушення карантину.

Нещодавно Знай передавав, що на Закарпатті чоловіка з коронавірусом відправили хворіти вдома.