Коронавірус і карантин змінили життя українців і стали причиною для закриття кінотеатрів та інших розважальних закладів. У Тернополі знайшли вихід із ситуації і запропонували городянам отримати задоволення від перегляду фільмів і убезпечити себе від інфекції і відкрили кінотеатр під відкритим небом.

На набережній Тернопільського ставу під «Єлисейськими полями» можна подивитися сучасні фільми під відкритим небом. Глядачів запрошують зі своїми покривалами, щоб влаштуватися на траві. Можна влаштуватися і на м'яких кріслах, які кінотеатр надає всім бажаючим.

Показ фільмів починається в 21:30. У програмі літнього кінотеатру є всі види фільмів від сімейних драм і комедій до кримінальних детективів. При цьому вхід в імпровізований кінозал безкоштовний, а оренда м'якого крісла обійдеться в 70 гривень. Також у кінотеатрі попередили, що вони не працюють в погану погоду.

Кінотеатр під відкритим небом Фото: скріншот

Варто нагадати, що український уряд нещодавно прийняв рішення про чергове послаблення карантину і відкриття кінотеатрів. Проте глядачам не варто сподіватися на прем'єри. Поки на сайтах провідних кінотеатрів України представлено афіші з фільмів, які вже показувалися раніше, а розклад показу фільмів може змінюватися.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Крім того, МОЗ зажадало, щоб кінотеатри забезпечили наповнюваність залів на 50% і не більше, а також створили умови для дотримання дистанції між глядачами.

Карантин не пройшов даремно для відомого кінотеатру Тернополя. Поки всі ховалися від вірусу його відремонтували. В ремонт вклали мільйон гривень. За ці гроші змінився не лише залу і фойє, але і змінилося технічне оснащення кінотеатру.

Нагадаємо, Знай писав, що наприкінці червня уряд дозволив працювати кінотеатрам.

Знай повідомляв, що в Тернополі відремонтували відомий кінотеатр.

Нещодавно Знай передавав, що в Дніпрі дозволили роботу кінотеатрів.