На Тернопільщині стався кричущий випадок, в якому знову замішані лікарі. До приймального покою Борщівської центральної районної комунальної лікарні швидка привезла жінку з Скали-Подільської. Проте лікарі відмовилися приймати. Про це пише Доба з посиланням на посаду місцевого активіста Ігоря Сцібайла.

Пацієнтка має 1 групу інвалідності і підгрупу А, з юних років вона не пересувається самостійно. Лікарі швидкої діагностували у неї ураження нирок і серця. Її привезли для приміщення в реанімацію.

Активіст написав, що жінці стало погано вночі, у неї боліли нирки і серце. Чергові лікарі госпіталю та реанімаційного відділення відмовилися приймати пацієнтку пославшись на коронавірус і карантин. При цьому вони поставили їй діагноз «отруєння грибами», за яким потрібно лікуватися вдома.

Вранці мати хвора попросила знайомих лікарів провести аналізи і з'ясувати, що з її донькою. Після аналізів і фіксації вкрай важкого стану лікарі виявили ураження нирки, яке вимагає реанімаційного лікування.

На Тернопільщині відмовилися приймати тяжко хвору жінку до реанімації Фото: скріншот

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари В Україні готується революція у житловій сфері В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ
Показати ще

Нещодавно повідомлялося, що під Тернополем в одній з лікарень області також лікарі відмовилися приймати дитину, якого привезли на швидкій. Вони прикрилися коронавірусом і карантином.

Нагадаємо Знай писав, що у двох лікарнях Тернопільщини відмовилися брати дитину на швидкій.

Знай повідомляв, що львів'яни поскаржилися на відсутність місць у лікарнях для тих, хто хворий коронавірусом і запаленням легенів.

Нещодавно Знай передавав, що в одній з лікарень Харківщини лікарі відмовилися лікувати коронавірус і масово звільнилися.