Стало відомо про те, що медики з Тернополя провели складну операцію, щоб врятувати життя пацієнту.

Таким чином, повідомляється, що в Тернопільській міській комунальній лікарні провели складну операцію, яка допомогла врятувати життя чоловікові.

Медицина дуже непроста галузь, але й, водночас, дуже цікава професія. Щодня доводиться приймати рішення, допомагати ...

Geplaatst door КНП «Тернопільська міська комунальна лікарня швидкої допомоги» op Vrijdag 3 juli 2020

Справа в тому, що ще 24 червня в лікарню поступив сорокатрирічний чоловік. У нього були сильні болі в животі, а сам він був практично у непритомному стані. Про це написали на сторінці лікарні в соціальній мережі Facebook.

Популярні новини зараз
Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Лікарі діагностували йому перформативну виразку дванадцятипалої кишки. Його стан був критичний, тому терміново потрібно було провести операцію. Завдяки спільній роботі лікарів чоловікові вдалося врятувати життя.

«Зазвичай, такі операції проводять відкритим доступом до черевної порожнини, що є досить травматичним. Сучасні технології, високоякісна апаратура, а головне — умілі руки хірургів на чолі з завідувачем хірургічного відділення Осадчуком Дмитром Васильовичем — зробило дивовижне! Така операція була проведена методом малоінвазивної хірургії – лапароскопічно», — повідомляють у медзакладі.

Відомо також, що ніяких ускладнень після операції не було, і в задовільному стані чоловік був виписаний зі стаціонару лікарні.

На щастя, цього разу все закінчилося сприятливо.

Нагадаємо, раніше до юної тернополянки повернувся рак, дівчинці потрібна допомога.

Як повідомляв портал "Знай.іа" рак з'їдає п'ятирічного українця, батьки просять допомоги.

Також, "Знай.іа" писав, що трирічної українці потрібна допомога в боротьбі з раком.