Тернополянка просить про допомогу та підтримку з-за складного захворювання. Ірина Заторская-Иремашвили – мама двох дітей, якій потрібна термінова операція на колінному суглобі. Якщо гроші зібрати не вдасться, то жінка може опинитися в інвалідному кріслі. Про це пише Галас з посиланням на посаду самої Ірини Facebook.

Сама Ірина расскзаала, що в 18 років у неї була травма хребта – компресійний перелом зі зміщенням і утиском спинного мозку. Внаслідок цієї травми вона отримала інвалідному 1Б групи.

Пізніше, коли вона вчилася заново ходити, впала на коліно правої ноги і травмувала його. Лікарі діагностували розрив хрестоподібної зв'язки. Після цього протягом 13 років її коліно травмується з-за будь-якого невдалого кроку. Зараз їй терміново необхідна операція на цьому колінному суглобі. Жінка розповіла, що їй боляче вставати і сідати, ходити і робити будь-які рухи, так як в коліні з'явилася кіста Бейкера. Її необхідно видалити, як можна швидше, інакше жінка виявиться в інвалідному кріслі.

Молода тернополянка попросила про допомогу Фото: скріншот

Операція для сім'ї, у якої немає чоловіка і батька дітей дуже дорога. Вартість втручання лікарів – 33 тисячі гривень, до цієї суми додається вартість обстеження – 5000 гривень. Розмір пенсії Ірини складає усього 1600 гривень. Тому вона попросила допомогти усіх, кому не байдужа доля її і її дітей.

Популярні новини зараз
Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку
Показати ще

Нагадаємо, Знай писав, що на Тернопільщині з бійки постраждав молодий чоловік. Його медики рятують у реанімації. Однак мати просить про допомогу українців, так як грошей на лікування не вистачає.

Знай повідомляв, що у Львові провели складну операцію на головному мозку.

Нещодавно Знай передавав, що українка попросила про допомогу, щоб перемогти рак молочної залози.