У Києві нещодавно сталася пожежа в торговому павільйоні на Позняках. Нещодавно стало відомо, що в цьому павільйоні загинула мешканка Тернопільщини. Як виявилося, жінка поїхала працювати в Київ і загинула у вогні. Про це пише Звістка.

Рятувальники і поліція Києва з'ясували, що у вогні загинула молода жінка з Борщівського району Тернопільської області. Загибла виявилася мешканкою села Скала-Подільська.

Пожежа на Позняках Фото: ДСНС

Варто нагадати, що займання сталося це 26 червня у Києві на вулиці Ревуцького 7в в Дарницькому районі. В 2:09 до рятувальної служби надійшов виклик про пожежу в торгових павільйонах біля житлової багатоповерхівки. Пожежники прибули на місце й загасили пожежу в павільйоні по продажу овочів і сусідній павільйон з прийому вторсировини. У першому приміщенні було виявлено тіло жінки. Вона виявилася замкненою в підсобці, в якій не було вікон. Швидше за все, з цієї причини вона не змогла покину гарячий кіоск.

Нещодавно в Києві вибухнула електрична підстанція. Після цього всередині почалася пожежа. Очевидці розповіли, що спочатку був хлопок, а потім з приміщення підстанції повалив дим, а в навколишніх будинках пропало електрику. Ситуацію швидко взяли під контроль пожежники та електрики, які прибули на місце аварії.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, Знай писав, що у Києві вибухнула електропідстанція через перенапруження.

Знай повідомляв, що в Новій Каховці розлючений чоловік після сварки з дружиною підпалив квартиру, а вогонь "з'їв" дах всього будинку.

Нещодавно Знай передавав, що в Києві спалахнуло на території гаражних кооперативів на Повітрофлотському.