У Тернопільській міськраді взяли небувале рішення. З сьогоднішнього дня найдовший в Україні аераційний фонтан буде працювати цілодобово. І це потрібно для залучення туристів в Тернопільському ставу, а для самого водоймища. Про це повідомили чиновники міськради.

Як з'ясувалося, у Тернопільському ставі зацвіла вода із-за низки спекотних днів. Щоб уникнути заростання водойми зеленню місцева влада прийняла рішення не вимикати фонтан на ніч. Водні струмені, на їхню думку, допоможуть наповнити воду киснем і знизити темпи розростання водоростей. Крім того, фонтан допоможе організувати рух води там, де вона застоюється.

Аераційний фонтан у Тернополі Фото: Файний Тернопіль

Нещодавно в Тернополі включили аераційний фонтан. Він довго не працював із-за проливних дощів і негоди, що панували в регіоні. Після відновлення роботи на набережній ставу з'явилися ті, кому струменя води доставляють задоволення. Люди користуються можливістю отримати ковток свіжості в спеку. Такі прогулянки під струменями місцевий фотограф зняв і показав громадськості.

Фонтани стали популярні в українців не лише в Тернополі, але і в Запоріжжі. Незважаючи на морі в пішій доступності, вони вирішили зануритися у фонтані в самому центрі міста. За таке купання покарання, швидше за все, не передбачено, але городяни посміялися над купальниками.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Нагадаємо, Знай писав, що в Тернополі городяни вийшли під струмені фонтану на Тернопільському ставі.

Знай повідомляв, що в Запоріжжі чоловіки вирішили освіжитися у фонтані.

Нещодавно Знай передавав, що в Мелітополі почистять головний фонтан міста і дізнаються, що там втрачають городяни.