У мережі розповіли про шикарний рецепт, як приготувати квашені огірки на зиму.

Таким чином, повідомляється, що все починається з вибору огірків. Хтось любить маленькі, хто-то побільше, але, є головне правило. Всі вони повинні бути приблизно однакового розміру, щоб все рівномірно проквасилось.

Принцип кваски огірків досить простий. Про нього розповів інформаційний портал panistefa.

Рецепт смачних квашених огірків, фото: скріншот з відео

Спочатку потрібно огірки помити, обрізати кінчики, а потім замочити в зимній воді на годину-дві. Потім, у чисті банки потрібно на дно викласти гілочку кропу, листочок дуба, вишні, смородини, хрону, корінь хрону трохи часнику, і шматок червоного гострого перцю.

Популярні новини зараз
Коли скасують графіки відключення світла: хто та як формував черги Телефон у ліжку - пряма дорога до могили: чим небезпечний смартфон поруч із вами під час сну "Бусифікацію" обіцяють викорінити: ТЦК застосують новий підхід до мобілізації Не наплутайте з показниками лічильників цього місяця: Нафтогаз звернувся до українців
Показати ще

Після цього туди можна покласти огірки. Зверху це знову накривається листочками хрону, дуба і смородини.

Заливати цю справу потрібно кип'яченої солоною водою з розрахунком вона ложка з гіркою не йодованої солі на літр води. Головне не пересолити, так як сіль баритись бродіння, а потрібно, щоб все було вчасно і вчасно.

Банки варто накрити серветками або ж марлями, щоб ніяка нечисть не залітала, і після цього вони ставляться в тепле місце.

Через кілька днів з'являється пінка, яку треба прибрати, і варто спостерігати, щоб все огірки були покриті розсолом.

приблизно На 5 день варто злити весь розсіл, залити його новим, після чого закрити кришками і забути аж до зими.

Нагадаємо, капустяники з фаршем по-домашньому ці котлети ви не відрізните від звичайних м'ясних

Як повідомляв портал "Знай.іа" не розвалюються і не підгорають секрети приготування ідеальних сирників

Також Знай.іа" писав, для підливи, макаронів, рису і не тільки ідеальний рецепт домашньої аджики без варіння