Рецепти приготування м'яса дуже різні. Існує варіації гасіння, запікання і обжарювання даного продукту, але найбільш улюбленим українцями залишаються котлети. Приготувати їх можна традиційним способом з хлібом, а можна з рисом чи гречкою. Від цього вони стають лише соковитіше і ароматні.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяІнгредієнти
Для приготування котлет необхідно взяти:
- м'ясний фарш – 500 грам;
- яйце – 1 штука;
- цибулина – 1 штука;
- варені рис або гречка – 100 грам;
- сметана – 1 столова ложка;
- сіль, спеції – за смаком.
Спосіб приготування
З м'яса потрібно зробити фарш додати яйце і заздалегідь відварену крупу, сіль і спеції. Також на цьому етапі додається подрібнену цибулю. Для соковитості фаршу можна присмачити його ложкою сметани.
Далі з фаршу формуються котлети. Якщо господиня використовує паніровку, то найкраще взяти манку, а не панірувальні сухарі. Можна також обсмажувати котлети і без панірування.
Після цього можна викладати котлети в сковороду, на дні якої налито пісне масло. Котлети вийдуть ще смачніше, якщо їх запекти в духовці при 200 градусах. Там немає необхідності додавати масло, а значить вони будуть ще корисніше.
Нагадаємо, Знай писав, що можна порадувати гостей жульєнами в лаваші.
Знай повідомляв, як приготувати смачну домашню ковбасу з печінки.
Нещодавно Знай розповідав, як приготувати ніжні і соковиті деруни з картоплі.