Рецепти приготування м'яса дуже різні. Існує варіації гасіння, запікання і обжарювання даного продукту, але найбільш улюбленим українцями залишаються котлети. Приготувати їх можна традиційним способом з хлібом, а можна з рисом чи гречкою. Від цього вони стають лише соковитіше і ароматні.

Інгредієнти

Для приготування котлет необхідно взяти:

  • м'ясний фарш – 500 грам;
  • яйце – 1 штука;
  • цибулина – 1 штука;
  • варені рис або гречка – 100 грам;
  • сметана – 1 столова ложка;
  • сіль, спеції – за смаком.

Спосіб приготування

Котлети з рисом Фото: скріншот

З м'яса потрібно зробити фарш додати яйце і заздалегідь відварену крупу, сіль і спеції. Також на цьому етапі додається подрібнену цибулю. Для соковитості фаршу можна присмачити його ложкою сметани.

Далі з фаршу формуються котлети. Якщо господиня використовує паніровку, то найкраще взяти манку, а не панірувальні сухарі. Можна також обсмажувати котлети і без панірування.

Популярні новини зараз

На Львівщині повзуча тварюка відправила жінку на лікарняне ліжко - вп'ялася зубами прямо в п'яту

На вулицях Львова розцвіла "квітка смерті" - страшно прекрасна

Курс валют на 10 серпня: гривня потрапила до Бога за пазуху - долар і євро переходять рубікон

Син Ротару влаштував мамі "Титанік" у день народження: "Пів століття з тобою"

Показати ще

Після цього можна викладати котлети в сковороду, на дні якої налито пісне масло. Котлети вийдуть ще смачніше, якщо їх запекти в духовці при 200 градусах. Там немає необхідності додавати масло, а значить вони будуть ще корисніше.

Нагадаємо, Знай писав, що можна порадувати гостей жульєнами в лаваші.

Знай повідомляв, як приготувати смачну домашню ковбасу з печінки.

Нещодавно Знай розповідав, як приготувати ніжні і соковиті деруни з картоплі