Тернополянин подзвонив в поліцію серед ночі, щоб повідомити, що його друг збирається вбити себе жорстоким способом. Повідомлення на лінію 102 надійшло пізно вночі, чоловік повідомив, що його друг вирішив вбити себе, на виклик вирушили патрульні.

З'ясувалося, що телефонував товариш сказав, що збирається порізати собі вени на шиї і після цього телефонний зв'язок з ним перервався, а потім він не відповідав на дзвінки. Патрульні спробували зайти в квартиру, але їм ніхто не відкрив.

Після цього на місце викликали рятувальників, які за допомогою спеціального інструменту відкрили двері квартири. До цього часу на місце приїхали медики. В квартирі дійсно знаходився чоловік 1996 року народження без свідомості.

Медики на місці стабілізували його стан і госпіталізували. На даний момент чоловіка вже нічого не загрожує. Лікарі розповіли, що врятувати людину вдалося завдяки оперативній і злагодженій праці всіх екстрених служб.

Варто відзначити, що в Чернівецькій області з січня по березень 2020 року відбулося 2982 смертей. Більшість людей з цього списку померли через хвороби кровоносної системи – 2232 людини. Більшість з них померли від ішемічної хвороби. 407 осіб померли через пухлин.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Крім того, на Житомирщині виявили тіло підлітка в покинутому будинку. Причиною смерті хлопця стало вогнепальне поранення з батьківської рушниці. Батьки та односельці шукали хлопця цілу ніч, до ранку його тіло виявили в старому занедбаному будинку. Поліцейські ведуть розслідування та шукають причини такого вчинку.

Нагадаємо, Знай писав, що в Черновичкой області оприлюднили статистику смертності за перші три місяці 2020 року.

Знай повідомляв, що на Житомирщині підліток убив себе з батьківської рушниці.

Нещодавно Знай передавав, що в Запоріжжі врятували чоловіка, який намагався покінчити з собою.