У Тернополі чоловік вирощував заборонені рослини на даху дев'ятиповерхівки. Про це розповіли на порталі Поліції Тернопільської області.

Повідомляється, що правоохоронці розшукували злочинця, який був причетний до зґвалтування, а також крадіжки та підпалу автомобіля. У зв'язку з цим вони прийшли з обшуком до квартири жителя Тернополя, якого підозрювали у переховуванні злочинця.

Під час обшуку поліцейським вдалося знайти розшукуваного злочинця, а також невелику садову діянку з забороненими рослинами, яку мешканець квартири облаштував на даху дев'ятиповерхівки.

Слідчі виявили та вилучили дванадцять кущів, схожих на коноплю, які були висаджені у полімерні банки.

Рослини вилучені у тернопоянина, фото : Поліція Тернопільської області

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати
Показати ще

Крім цього, в квартирі виявили пістолет з маркуванням EKOL BOTAN CAL. Зброю відправили на експертизу, щоб встановити, чи є вона бойовою.

Експертизою рослин і пістолета займуться співробітники науково-дослідного експертно-криміналістичного центру.

За незаконне зберігання заборонених предметів тернополянин буде відповідати в суді відповідно до статей 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) та 310 (Посів або вирощування снотворного маку чи конопель) Кримінального кодексу України.

Рослини вилучені у тернопоянина, фото : Поліція Тернопільської області

Нагадаємо, що підлітки підсіли на "панацею", яка вільно продається в кожній аптеці

Як повідомляє портал "Знай.uа" в Запоріжжі накрили смердюче кубло наркоманів

Також "Знай.uа" писав, що на Закарпатті водій ковтнув пакетик з наркотиками замість води