У Тернополі з'явився автомобільний кінотеатр. Прямо серед житлового масиву активісти облаштували величезний екран і показують фільми. В результаті тисячі жителів міста отримали можливість подивитися цікаві фільми з вікон і балконів, пише Терен.

Кінотеатр під відкритим небом Фото: Терен

Кінотеатр відкрився на території господарського об'єкта з гаражами. Незвичайний кінотеатр працює вже два тижні. Місцеві жителі розповіли, що фільми можна дивитися всім, але без звуку. Звук подається на радіохвилі тільки після оплати за перегляд.

Кінотеатр під відкритим небом Фото: Терен

З'ясувалося, що кінотеатр називається MovieLand. Він розташувався на вулиці Бригадна 46а. На огородженій території змонтований великий екран. Відкриття кінотеатру і початок показу фільмів стартує о 22:30 і закінчується дійство в 2 години ночі. Фільми показують по п'ятницях, суботах і неділях. Ціна квитка залежить від фільму, а не від кількості людей в автомобілі.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень
Показати ще

Нещодавно у Тернополі відкрився кінотеатр під відкритим небом. Організатори запросили всіх бажаючих зі своїми ковдрами і покривалами на перегляд фільмів на чистому повітрі, а також запропонували взяти в оренду пуфи і крісла.

Не так давно стало відомо, що старий кінотеатр Тернополя оновлено. У ньому закінчений ремонт і встановлені нові технічні засоби для показу сучасних фільмів. Тернополяни зможуть оцінити якість ремонту відразу після послаблення карантину.

Нагадаємо, Знай повідомляв, що в Тернополі відкрився кінотеатр під відкритим небом.

Знай повідомляв, що в тернополі старий кінотеатр отримав нове життя.

Нещодавно Знай передавав, що в Дніпрі дітям покажуть мультики під відкритим небом.