У Тернополі на даху багатоповерхівки поліція виявила рослини, схожі на коноплю. Правоохоронці прийшли з обшуком за рішенням суду до жителю обласного центру. За їх даними чоловік приховував у своїй квартирі підозрюваного у зґвалтуванні та підпалі квартири.

Під час обшуку на даху будинку були знайдені рослини в пластикових горщиках і відрах. Рослини нагадують коноплі. У загальній складності було виявлено 12 рослин. Крім того, правоохоронці виявили та розшукуваного підозрюваного, пістолет EKOL БОТАН CAL. Тип зброї визначить експертиза. Також в лабораторії повинні будуть підтвердити належність рослин до заборонених.

Коноплі на даху Фото: 0352

За незаконне зберігання заборонених рослин і зброї тернополяни повинні будуть відповісти згідно з нормами статей 310 і 263 Кримінального кодексу України.

Коноплі на даху Фото: 0352

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Варто відзначити, що в Києві поліцейські затримали оригіналу, який по вулиці йшов з відром конопель. Молодий чоловік почав нервувати, коли до нього підійшли поліцейські, тому вони вирішили провести поверхневий огляд. У процесі огляду у нього виявили відро, яке було до верху наповнений листю забороненої рослини.

Коноплі люди використовували з давніх часів, але найменше цю травичку очікували знайти в біблійному святині в Єрусалимі. археологи виявили сліди наркотичної речовини там, де предки євреїв віддавали данину богам.

Нагадаємо, Знай повідомляв, що в Києві поліція затримала хлопця з відром конопель.

Знай писав, що в єрусалимі вчені виявили наркотики на вівтарі біблійних часів.

Нещодавно Знай передавав, що в Києві зловили хлопця, який намагався організувати вдома плантацію конопель.