На Тернопільщині втопилося двоє юнаків. Трагедія сталася у Бережанському районі 11 липня між селами Мечищів і Вельховец. Подробиці інциденту повідомила Національна поліція Тернопільської області.

Компанія з п'яти юнаків відпочивала на березі ставка, двоє з них не змогли вибратися на берег, а потім потонули. На місце події викликали рятувальників. На жаль, вони витягли одного хлопчика вже мертвим, а другий помер в реанімації.

У ставкою загинули 16-річний хлопець з Бережан і 15-річний хлопчик з Вильхивцы. За фактом загибелі молодих людей поліцейські відкрили кримінальну справу за статтею 115 частиною 1 Кримінального кодексу України (умисне вбивство) з позначкою «нещасний випадок».

Варто відзначити, що днями в Дніпрі підліток потонув в озері, що утворилося в кар'єрі. Він прийшов до водойми відпочити, але зустрів там свою смерть. Юнак зник з поля зору оточуючих під час купання. Він пірнув і більше його ніхто не бачив. Поки рятувальники приїхали до місця трагедії, відпочиваючі самостійно витягли тіло підлітка, а медикам залишалося констатувати смерть.

У Хмельницькій області в річці потонув рибалка. Про його зникнення заявили в поліцію односельці, а на березі річки пізніше виявили його речі. Після цього викликали водолазно-рятувальну службу, яка і витягла тіло потопельника на берег.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Нагадаємо, Знай писав, що в Дніпрі в кар'єрі втопився 10-річний хлопчик.

Знай повідомляв, що в Хмельницькій області рибалка потонув у річці, тіло витягли рятувальники після довгих пошуків.

Нещодавно Знай передавав, що на Львівщині втопився гірник шахти "Межиреченская".