У Тернополі місцеві жителі обурилися бездіяльністю місцевої влади. Чиновники забули про необхідність прибирати сміття з дворів і тепер там утворилися гори відходів. Ситуацію описали користувачі Faceook.

Як виявилося, забута комунальниками смітник знаходиться на вулиці 15 квітня у будинку №1. Там стався справжній сміттєвий колапс. Жителі навколишніх будинків спостерігають, як росте гора сміття і відходів у переповнених баків. Пакети, харчові та побутові відходи вже перекочували на зону навколо зони з баками. Вже по двору поширився жахливий запах.

Місцеві жителі говорять про те, що потрібно примусово викликати комунальників, щоб вони ліквідували цей кошмар. Інакше двір перетворитися на смітник.

Сміття в Тернополі Фото: скріншот

У коментарях користувачі почали обговорювати ситуацію. Деякі порадили мешканцям будинку звернутися до Сергія Надала через мэссендже в Facebook. Вони впевнені, що тільки так можна домогтися порядку. Також були і ті, хто звинуватив в усьому влада і навіть згадав президента.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Варто відзначити, що на Тернопільщині регулярно виявляються стихійні звалища в лісах і ярах. Нещодавно таку сміттєзвалище виявили на кладовищі. Відвідувачі цвинтаря склали сміття та гілля дерев прямо біля паркану і поруч з могилами. Це обурило інших відвідувачів, які заявили, що адміністрація не прибирає, а люди не несуть сміття в строго відведене для цього місце.

Нагадаємо Знай писав, що під Дніпром місцева влада ігнорує необхідність вивозити сміття і очищати житлові зони від відходів.

Знай повідомляв, що в Чернівцях сміттєва проблема вийшла з берегів.

Нещодавно Знай передавав, що на Тернопільщині звалище зросла на кладовищі.