На Тернопільщині в небі помітили цікавий знак з хмар. Форма освіти нагадала людям про ангелів або птахів. Фото опублікували користувачі Facebook.

Автор знімка розповів, що він був зроблений в Кременецькому районі Тернопільської області у Підлісцях. Лариса Антонюк підписала фото фразою: «Небо над Подлесцами. Загадка природи».

У коментарях користувачі відзначили, що вони побачили ангела, що накриває землю крилами. Вони також припустили, що це хороший знак. Також були і ті, хто засумнівався і став питати, хто робив фото і коли.

Янгол в небі Фото: скріншот

Варто відзначити, що в Тернопільській області до недавніх пір йшли рясні опади. Села і міста постраждали від підтоплень, а рятувальникам доводилося відселяти людей з небезпечних районів. Так в одному з сіл за 20 хвилин гроза змила вулиці і вбила тварина. За цей час в горах випало велика кількість опадів, які перетворилися на річки і бурхливі потоки. Вони налетіли на село і пронеслися по вулицях села, змиваючи все на своєму шляху. Місцеві жителі розповіли про те, як віднесло потоком автомобіль і вбив собаку, яка не знала, де сховатися від стихії.

Популярні новини зараз
Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Кого не мобілізують до армії: перелік професій Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Підтоплення на Тернопільщині принесли ще одну проблему – заборона на використання води з колодязів та криниць. Санстанція взяла проби води з колодязів в районах, де були затоплені або підтоплені села і заборонила пити і навіть поливати городи цією водою. Таку воду можна буде використовувати тільки після додаткових очисток і аналізів.

Нагадаємо Знай писав, що на Тернопільщині злива перетворила село в болото і вбив собаку.

Знай повідомляв, що на Тернопільщині заборонили пити воду з колодязів через паводків.

Нещодавно Знай передавав, що на Тернопільщині нарахували 100 пересохлих водойм.